Links

BEDRE PSYKIATRI er et tilbud til alle, der kender et menneske med psykisk sygdom. Organisationens vigtigste opgave er at skabe et bedre liv for pårørende til psykisk syge. BEDRE PSYKIATRI sætter fokus på de problemer og udfordringer, Danmarks mange pårørende står med. Og de arbejder for, at fagfolk og politikere også får øjnene op for de pårørende.

BEDRE PSYKIATRI
Livjægergade 20
2100 København Ø
35 25 46 00
info@bedrepsykiatri.dk
www.bedrepsykiatri.dk

 

Landsforeningen SIND fungerer som brobygger mellem de daglige oplevelser i psykiatrien og de informationer, som embedsmænd og politikere baserer beslutninger på. SIND hjælper også, når den enkelte familie eller sindslidende pludselig står i en svær situation. SIND støtter og driver fx tilbud om dialog, information, juridisk bistand, uddannelse og rådgivning samt meningsfuldt samvær med ligestillede.

Landsforeningen SIND
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup
landsforeningen@sind.dk
www.sind.dk
Tlf.: 35 24 07 50
SINDs landsdækkende telefonrådgivning – 70 23 27 50

 

Psykiatrifonden er en humanitær, sygdomsbekæmpende organisation, der arbejder for at fremme psykisk sundhed hos danskerne, så alle får mulighed for at leve et godt liv, uanset om de er psykisk sårbare, har en diagnose eller oplever en midlertidig krise. Psykiatrifonden støtter og styrker danskere, som er psykisk sårbare, og sætter psykisk sundhed på dagsordenen – både hos den enkelte og i samfundet. Viden og praktisk erfaring er centralt for alt, hvad de gør, og den tilgang hjælper dem med at genkende og løse de hovedproblemer, der påvirker danskernes psykiske sundhed og trivsel.

Psykiatrifonden
Hejrevej 43
2400 København NV
Tlf.: 39 29 39 09
pf@psykiatrifonden.dk
www.psykiatrifonden.dk

 

De kan også hjælpe dig

Vibeke Danmark Børgesen, psykomotorisk terapeut, Greve
I krydsfeltet mellem krop og sind arbejder Vibeke med at genetablere balancen i kroppen og nervesystemet. Hun skærper bevidstheden om sanseindtryk og hjælper med at øge din indsigt i sammenhængen mellem krop og psyke.
Kontakt: vibekedanmark@gmail.com

Pernille Ianev, psykolog, Frederiksberg
Pernille hjælper dig med at få mere bevidsthed om dig selv og dine muligheder for at leve anderledes. Du kommer til bunds i problemstillinger, så du kan give slip på mønstre fra fortiden og nå frem til et liv med større bevidsthed, livskvalitet, rummelighed og overskud.
Kontakt: pernille.ianev@gmail.com

Kasha Hansen, coach, psykoterapeut, stresscoach og leder af Oasen, Frederiksberg
Kasha hjælper dig med at komme i kontakt med din egen essens og med at se din spirituelle rejse som en søgen hen imod hjertet og mod væren. Hun tager dig hen imod dit fulde potentiale.
Kontakt: kasha@mail.dk

NLP Huset, Valby
NLP Huset hjælper dig med din personlige udviklings- og forandringsproces. Du lærer at udvikle din kommunikation, ledelse, selvledelse og psykologi.
Kontakt: info@nlphuset.dk

THINK ABOUT IT, Valby
Ledelse er nøgleordet for THINK ABOUT IT. Deres træning støtter dig i at være inspirerende, original og autentisk. De vil inspirere dig til at håndtere store forandringer, så du kan levere resultater.
Kontakt: info@thinkaboutit.dk

Byens Valgmenighed, København
Byens Valgmenighed lader dig komme som den, du er, der, hvor du er lige nu. De giver det videre til byen, som de selv har fået, og det gør de med tjenersind og i kærlighed.
Kontakt: kontakt@byensvalgmenighed.dk